Betingelser og vilkår

Disse betingelser og vilkår fastlægger reglerne og reguleringen for brugen af vores hjemmeside og de tilbudte tjenester. Ved at få adgang til eller bruge vores hjemmeside accepterer du at være bundet af disse vilkår. Hvis du ikke er enig i nogen del af disse vilkår, bedes du afstå fra at bruge vores hjemmeside.

Brug af hjemmesiden:
1.1. Ved at bruge denne hjemmeside bekræfter du, at du er myndig i din jurisdiktion, eller at du har fået tilladelse fra dine forældre eller værge til at bruge hjemmesiden.

1.2. Du accepterer ikke at bruge denne hjemmeside til ulovlige eller uautoriserede formål og at overholde alle gældende love og regler.

1.3. Du må ikke engagere dig i nogen aktiviteter, der kan skade, forstyrre eller påvirke hjemmesidens funktionalitet, sikkerhed eller ydeevne.

Intellektuel ejendomsret:
2.1. Alt indhold på denne hjemmeside, herunder tekst, billeder, grafik, logoer og varemærker, tilhører Serranoskinke.dk eller vores indholdsleverandører og er beskyttet af loven om intellektuel ejendomsret. Du må ikke reproducere, distribuere, ændre eller oprette afledte værker baseret på dette indhold uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse.

2.2. Alle produkt- og varemærkenavne, brands og varemærker, der er vist på denne hjemmeside, tilhører deres respektive ejere.

Produktinformation og priser:
3.1. Vi bestræber os på at give nøjagtig og opdateret produktinformation, herunder beskrivelser, specifikationer og priser. Vi garanterer dog ikke, at informationen er helt fejlfri. I tilfælde af unøjagtigheder forbeholder vi os retten til at rette dem uden forudgående varsel.

3.2. Priser, der vises på vores hjemmeside, er i danske kroner Dkk og kan ændres uden varsel. Mens vi forsøger at opretholde ensartede priser, kan der forekomme lejlighedsvise fejl. I sådanne tilfælde vil vi informere dig om eventuelle afvigelser, inden vi behandler din ordre.

Ordrer og betalinger:
4.1. Når du afgiver en ordre på Serranoskinke.dk, udgør det et tilbud om at købe de produkter, der er opført i din ordre. Alle ordrer er underlagt vores accept. Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere en ordre efter eget skøn, herunder, men ikke begrænset til, ordrer, der mistænkes for svigagtig aktivitet.

4.2. Betaling for din ordre kan ske ved hjælp af de tilgængelige betalingsmuligheder på vores hjemmeside. Du accepterer at give korrekte og gyldige betalingsoplysninger, og du er alene ansvarlig for eventuelle omkostninger, der påløber via din ordre.

Forsendelse og levering:
5.1. Henvis venligst til vores forsendelsespolitik for detaljerede oplysninger om forsendelsesmetoder, leveringstider og tilhørende omkostninger.

Returnering og tilbagebetaling:
6.1. Vores returpolitik fastlægger betingelserne for returnering af produkter og tilbagebetaling. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside anerkender og accepterer du at være bundet af denne politik.

Protection of personal information and data:
7.1. Din sikkerhed er vigtig for os. Læs venligst vores privatlivspolitik og lær mere omkring hvordan vi beskytter din data.

Ansvarsfraskrivelse:
8.1. Serranoskinke.dk og dets tilknyttede selskaber er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, tilfældige, følgeskader eller strafbare skader, der opstår som følge af brugen eller manglende evne til at bruge denne hjemmeside eller de produkter, der er købt herfra.

Ændringer:
9.1. Vi forbeholder os retten til at opdatere eller ændre disse betingelser og vilkår uden forudgående varsel. Ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden efter sådanne ændringer accepterer du at være bundet af de reviderede vilkår.

Lovgivning og jurisdiktion:
10.1. Disse betingelser og vilkår er underlagt lovgivningen i Danmark. Enhver tvist, der opstår som følge af eller i forbindelse med disse vilkår, skal underkastes de danske domstoles eksklusive jurisdiktion.

Tak fordi du læste og forstår vores betingelser og vilkår. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@serranoskinke.dk. God shopping!